haha ja saken är den att jag tycker alla ni andra där ute också ska njuta av alla dessa unga flickors bloggar, precis så som jag gör dag ut och dag in på jobbet, skrattar så jag får ont i magen! jag tycler du också ska börja läsa dom! jag tackar Maya som har upplyst mig om fjortis blogg världen!

ja idag är det inte bara dag före röd dag, idag är det dagen före första maj, också kallad som valborgsmässoafton!
jag vet att mina planer för kvällen ser ut som att jag kommer sluta jobba kl 3, sedan åka en sväng till stan, tänkte införskaffa en klänning på gina, ska ju på 100års kalas i morgon så vill ha någonting nytt på mig...
men vi får se hur den sitter, har spanat in en speciell, vet dock inte till vilket gina jag vill gå, tanken var att jag och marika skulle gå en sväng på stan, men vi får se om hon orkar vänta med tanke på att hon slutar mycket tidigare än mig =P

ja juste, ikväll ska vi hem till Fia och Max och få veta deras jävla hemlighet som dom tisslat och tasslat med ett tag nu, man blir ju nästan lite arg att det skulle ta sån jävla tid att få veta vad fan det är dom gömmer där inne=P

tänkte be carro springa in på flaskbanken också, då det fortfarande är ett par månader kvar tills jag får träda in där!
vilket är mindre kul, men allt har sin tid som mamma brukar säga. jag sitter på jobbet och klockan är 20 i 7, jag har haft ett samtal på 10 min... WOHO vad det händer saker här må jag säga! hahah ^^,

idag får jag väl ägna mig åt ännu en dag med att läsa fjortisbloggar för att fördriva tiden, as kul! sedan blir det väl en hel del aftonbladet också!


nu sitter jag på jobbet igen och slutar om 20 minuter! jippi!
idag har det varit en ganska lugn dag tycker jag. har ringt lagom mycket och inte alls många som har varit otrevliga när dom ringt, kanske 7 st totalt! underbart!

jag har börjat dricka varm choklad som fan, vi har ju en automat som man bara trycker på knappen så får man vad man vill ha, Kattis skulle nog passa att jobba på kontor där det alltid finns kaffe maskiner som gör choklad! hah är inne på min tredje kopp  och känner på mig att snart är jag uppe i 11 koppar per dag! jag ska försöka hålla räkningen, nu har jag druckigt 3 på en och en halv timme ungefär!

jag kan inte blogga med så roliga bilder när jag bloggar ifrån jobbet såhär, men jag ska försöka komma på något riktigt roligt att visa!

nu är det bara snart 15 minuter kvar!

ikväll ska jag nu åka in och säga hej till Daisy som jobbar till 7 idag, sedan ska jag åka till Lillans jobb och möta upp henne, vi ska efter det träffa jimmy och hans kompis vad jag fattade=) ska bli kul, var år och dar sedan jag träffad jimmy, på lillans student tror jag bestämt att det var, och det var ju två år sedan nu.vi kör på den här galna bilden på mig och Amanda!