ja idag har det hänt mkt, inte på själva dagen, för då sov jag, atte ringde och väckte mig vid 2.. haha ja då var det bara att gå upp och gå till stallstjänsten! men men det har ju gått bra, amz var räääääser! helt otroligt. och ettan kom när vi var klara, loooser, och hon är btw sjuk nu och ska inte komma någe mer denna vecka,. bra att det var hon som skulle ta kvällen i morgon! men det löser sig,tacka gud för tvåor som vet hur det är med jobbiga ettor. i morgon blir det mera spontana grejer! älskar när vi gör det, älskar att vi nu kommer träffa samma människor igen! haha underbart, är as jobbig att ha stalltjänst och inte kunna träffa dig som vanligt och känna att jag inte orkar prata lika mkt med dig som vanligt=( men men det kommer att bli bra, för du är min bästaste bästaste vän!!!!!!!! och jag saknar dig! men vi kanske kommer ses snabbt på fredag och jag kommer ju träffa dig iaf ett par timmar i morgon! nej nu ska jag ut och röka och prata lite med maria, sen kanske kolla på en film och sova sen, ska ju upp runt 6 i morgon bitti ... that's life! har faktist varit en skön stalltjänst hittills! men men! :p nu ska jag sluta prata om det!

Puss och kram!


nu ligger jag i min säng på berga. kl är halv fyra och jag sover inte, ska upp om mindre än två timmar, men det är mkt som cirkulerar i min hjärna just nu iaf, att jag kanske kommer träffa dig i helgen, och förmodligen träffa han den andra i veckan, och att jag såg någon som jag ej tycker om idag, mår bara illa, riktigt jävla illa! men men skenbilder är bra skiit! kunde jag inte lägga på masken för dig, ja vad skulle då hända?.. haha en jävligt bra fråga.

i veckan som kommer nu kanske jag och Daisy kommer göra två impulsiva saker! heeeelt galet bra! vi blir bättre!!! haha vi kommer aldrig ge upp älskling, aldrig;P kanske lägga dom på hyllan ett tag, men inte mer! haha du förstår vad jag menar!

jag nea och bella har varit på roadtrip nu i natt, var först en sväng till vega och käkade , sen en sväng till berga i tio min, sen en sävng till donken sköndal för att upptäcka att den var stängd pga sotning, mötte malin och alex och begav oss till västberga för att käka där, var där i ungefär en timme mer eller mindre tror jag.Tilda är störd, det enda jag säger, och SNASKA KOTTE XD.. haha ja döööör! det är intert så förstår om du som utomstående inte förstår!
sedan gasade vi vidare hem till berga med gamla Bettan. sen myglade jag ner hit, hoppades på att min film var klar men icke. såklart. den borde vara klar när som,annars får jag väl gå och skita och fördriva tiden eller så!

blir nog inget sova inatt, utan i morgon eftermidag! haha hoppas våran etta inte bara står som hon gjort idag! jag ska vara trevlig och sätta henne i lite arbete så hon känner sig uppskattad och att hon drar sitt strå till stacken!

Tjingeliing! Och mygel på mig!

ja lite söndagsångest på det här, sitter med huvudvärk, lite lätt baksmälla och funderar på vilken buss jag ska ta i morgon, veckan som kommer har jag stalltjänst med Nea och Bella, kommer gå snabbt och vi kommer vara klara i tid varje dag..jätte skönt. min helg har varit rolig, blir lite utgång denna månaden, 4 dagar av 8. onsdagar ej inräknade.. känner mig lite ur form. kommer no bli relativt skönt att åka tillbaka och bara vara där.. men men. mmer uppdateringar kommer nog. kanske är sämre än vanligt på att blogga under veckan som kommer. who cares? not me anyway..