igår  så åkte jag och daisy med carro och kurt och tände ljus på kyrkogården, först åkte vi till carros mamma, sen till hennes farfar, och sen åkte vi till pappa,farmor och farfar, satte två ljus och två marschaller..
sen var vi här, vi beställde thai, det var inte okej, dom borde typ lägga ner thaien här, för det här, det var typ det äckligaste jag ätit, det var inte ens starkt.. och ingen smak, jag var sur i typ en timme igår.. inte okej.
sen åkte vi till vippan, var lite missförstånd emellan lite folk och jag orkade bara inte vara kvar, och då skulle carro gå, och då passade jag på att ta sällskap med henne, vill inte heller att hon åker själv, så vi typ åkte hem, jonas sällskpade mig i mobilen ifrån gullmars och hela vägen till porten! snäll snubbe!
och sen idag ska vi hem till tilda och dricka alkohol och ha det myspys! sen blir det kanske vippan en timme eller så sen blir det ms för hela slanten! ska blir riktigt kul! nej nu ska jag kirra mitt hår och vad jag ska ha på mig ikväll!
Puss på er!hahahahahahhaha detta är så internt så det går inte! jag bara skratttar! hahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhaha

"jag fick fyra hundra kronor att handla byxor för av pappa, detta var vad jag kom hem med, ett byxben, en gylf, INGEN knapp, och en ficka att lägga femtioöringen i som blev över för dom tyckte synd om mig" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH <3<3<3
igår hade jag sjukt kul, var ute i typ 7 timmar med murvel bäver och davidovisch! vi åkte typ runt halva stockholm kände det som, vi tog en massa kort överallt, iaf bäver, var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår, nog för att det var kallt,men det var så sjukt kul.
fick en lite chock när M ringde, är fortfarande i chock, M ringde flera gånger under kvällen, och det var M som ringde hela tiden, tyckte att vi hade det roligt i våran blir och det inte alls var lika kul i hans ungefär! men det är väl sant, för jag var ju med de bästa som man kan vara med!

Träffade Carro idag, jag saknar henne så det gör ont i mig, och jag tror hon såg det, jag är så jävla äckligt orolig för henne. hon är min äldsta vän, henne har jag gått igen mycket med, idag började jag gråta när jag pratade med henne, hon vet vad allt handlar om, och jag hoppas för din skulle gumman att du gör vad som är bäst för dig, idag när vi pratade så känns det som att du är lite osäker, jag hoppas att du förstår allvaret i det hela, jag berättade om att det var såhär det började för murvel, och du fick en lite chock, och sen kom allt som du bärt innom dig ungefär, jag blir bara arg och ledsen och jätte orolig, för du är oersättlig, och jag vill inte att någon av mina vänner ska råka ut för något sånt här igen! det är redan en för mycket! jag vill bara att du ska inse att jag bara vill ditt bästa, jag sa också till dig att jag inte pratar med dig för att jag blir så jävla upprörd, och jag hoppas du förstår.

men nu åter till något som kanske inte gör en lika upprörd:P

i helgen verkar det som att på fredag så blir det utgång, vippan såklart, vad annars lixom.
sedan lördag, förkrök hos tilda, sen vippan ett tag sen tänkte jag mygla ner ms faktiskt:) då har jag ju gjort allt ungefär! :)

Blev en gammal bild på mig idag !