jag är så matt att jag inte vet vad jag ska ta vägen, orkar inte riktigt resa mig ur soffan, är inte trött eller så, är bara så jävla matt.

och nu har jag för andra gången sett reklam för Glamourama, Har aldrig sett någon mer världelös reklam än dessa två, inte okej att dom ska börja senda ett program som detta på tv.

Idag på jobbet så var det kaos typ.

var först på solen och månen på förmiddagen, där var det lungt, vi var 7 personal på typ 17+17 barn, det blir typ...34 barn, förstår ni 7 peeeeers! det är ju värsta överskottet, fattade inte vad jag gjorde där riktigt, men det visade sig att dom hade tolv barn inne på kuben, den avdelningen när lillan jobbar, och där dom minsta barnen 1-3 går. Margareta ville ta ut lite komptid då hon skulle ha middag hemma nu ikväll, så jag sa att om det var okej för elisabeth, min handledare, att jag gick över så kunde jag göra det och ta över för henne tills jag skulle gå hem klockan fem, så då gjorde jag det, så från typ halv 1 till 5, var jag inne på kuben, två nya inskolningar som är lite som vanligt, vill självklart ha "sin" fröken, just hon som skolat in dom, annars blir det ett jävla liv kan jag säga, och sen finns barn , som ser kaoset som håller på att framträda och bara utnyttjar det och bara är  PAIN ! typ som H idag, jag blev galen, han var över allt och ingenstans och bara röjde överallt! "skamstolen" blev det ungefär tre gånger på en halv timme för hans del, och mkt gråt, och tvillingarna grät och slog sig, alla barn slogs med varandra, och det vara bara kaos idag, hoppas på en bättre dag i morgon inne på solen och månen. men självklart om dom behöver hjälp inne på kuben kilar jag dit, inte för att jag tror dom behöver det, men iaf :P

Kommentera

Publiceras ej