har hämtat ut plattan med cider som jag och cissi bestälde ifrån bolaget idag.. sedan har vi badat i sjön... och ätit chips.. ska gå en promenad snart till farsta strand och handla cigg på statoil..sen ska vi väl bara mysa hela kvällen :) i morgon är det fredag och jagvet inte riktigt vad som händer, blir väl kankse till att ta det lungt, skulle ju vara kul att hitta på något spontant, men eftersom cissi jobbar är det inte riktigt samma sak om jag och matilda bara spontanar, skulle vara kul med en lite roadtrip i morgon. attans att cissi ska bort då!
tilda vill supa.. verkligen supa, hennes argument är att hon vill vara full, snacka skit, käka kall korv och fyllesmsa till alla, det är ritkigt kul, men sen då.. ja sen glömmer man bort allt och förmodligen så blir det bara bra. nu har jag glömt bort vad fan jag skriver om, så nu blir det tajm to gooooooo! bajs i din panna hannna!!!!!!!!!!
känner nu nör jag precis skrev ett väldigt oseriöst och meningsslöst inlägg, kanske det kan uppföljas utav ett normalt ett =)

jag har nu jobbat ett tag på lidingö på två olika förskolor, jag trivs väldigt bra faktiskt, barn är något jag gillar, har jag insett nu :)

helst utav allt vill jag ha en fast tjänst, få min syrras lägenhet i skäris, och bara känna att livet flyter på bra :) för det är så det känns nu, fast lite knackigt kanske, är ju inte säker på om jag får någon vidare anställning just på ön, vet inte om jag får syrrans lägenhet i skäris heller för den delen.

ska väl gå in och kika på platsbanken om det finns något som lockar en :) det måste finnas någon förskola som lockar mig iaf, det är vad jag tycker..

fast jag vill hellre stanna på den jag jobbar på nu, trvis verkligen och gillar alla barnen och personalen väldigt mycket.

livet över huvudtaget känns faktiskt väldigt bra just nu, känns som att allt är påväg att bli bra, och blir det inte bra i något hörn, då är det kanske inte meningen att just det jag vill ha i det hörnet, eller det som jag är ute efter, att det inte passar in i min plan just nu.. min plan som jag planerar fast som förmodligen inte kommer att bli som jag vill, för att det är alltid någonting som inte passar sig. haha men det är ju faktiskt okej, huvudsaken för mig är lägenheten och jobbet. sen kan jag ha oflyt med allt annat!


Foto : Sandra Almqvist
haha det känns ju lite kul! idag har jag jobbat opch nu sitter jag hemma i sängen och bara snackar i telelfon och ska väl snart laga mat.. igår var vi, jag bajs och tilda iväg till runsten och hälsa på käjtis!
nu ska jag bada!

tjiiiing