och jag tar tillbaka att man inte har tid för taipei och annat skit, om man har! ringer knappt någonting nu på eftermidagen och så går man ju hem om ungefär 48 minuter! yeeeeeiii!
Det blir Thai till middag! har frågat min sambo om hon också ville äta det, och det ville hon, men honh ar inte sagt om max och fia som är nere och badar med familjen om dom ska äta med oss, så på den punkten är jag ovis! tyvärr!

måste dock köpa någon lotion med olja i! är helt toltalt jävla snustorr! och röd btw, är ju kräääfta! vad annars!?

och varför denna samma gamla tråkiga bild bloggning på jobbet är för att jag inte kommer åt mina bilder såklart! =) så bilder får ni när jag bloggar hemifrån.

se you later aligator! in a wile crocodaaaaiiiiiilllll! ( är nog inte det minsta rättstavat! men vad gör det om hundra år när allting kommer kring? )

usch och fy vilken seg dag, det ringer as mycket och man har inte en sekund över till annat, typ spela taipei eller att blogga eller att messa egentligen, men lik förbannat gör jag detta varenda dag när jag jobbar och blir lika sur när jag blir avbryten av att det ringer! haha, ibland är man ju som ett nötskal!

jag och min trogna andra halva genom livet Caroline och jag har bokat biljetter för att åka tåget till västerås iår då jag jobbar till 17:00 hela veckan, så vi tar tåget, jag är glad att hon vill åka tåg med mig:P haha! men varför inte, allt blir ju till ett äventyr på sitt eget sätt!

nej men nu är det 40 minuter till lunch, sen efter lunchen som slutar kvart i 1, är det ju bara dryga 4 timmarna kvar! sen får man åka hem och äta mat och sova! tänkte kolla klart på björnbröder då vibåda däckade igår när vi hade sätt på den!
Jag och Daisy var precis nere och kollade på " I taket lyser stjärnorna" hos henns föräldrar, jag kommer aldrig mera se den filmen, iaf inte just nu, grät från och med minut 2 i filmen tills nu, eller ja förmodligen tills jag somnar, tänkte på att som hände med pappa, för er som inte vet som läser min blogg, så gick min pappa bort år 2000 i mag-cancer, det värsta som hänt i mitt liv iaf,jag som också har läst boken, vilket tog ungefär 3 timmar eller något, grät jag också hela boken ungefär, men att se filmen, att se hennes mamma, som står henne närmst, först vara suk, och sedan bli sjukare, sedan ligga på sjukhuset och vara jätte sjuk, sedan att hennes dotter låg på soffan på sukhuset medans hon dog, fyfan.

jag kommer ihåg att vi var hos pappa dagen innan han dog, jag mamma och jenny, och sedan på natten, ringde min äldsta syster stina och talade om att pappa gått bort, fyfan, vill aldrig vara med om det igen, så till mamma ; Dö inte, jag vill inte leva utan dig, inte nu, stanna tills jag blir gammal och grå och själv ska dö, då kan vi dö tillsammans! jag älskar dig.

Min älskade store bror Stene.


Och här är min älskade mamma Eva! <3Min äldsta syster Stina


Och självklart min syster Jenny <3

måste tyvärr meddela att jag inte har något kort på min pappa på datorn, så det får ni se en annan gång.